Evenementenbeveiliging

Evenementen beveiliging is iets dat wij serieus nemen. Wij zijn dan ook vooral op zoek naar goed gemotiveerde evenementenregelaars. Wat dat inhoudt? Een evenementen-regelaar doet meer dan alleen het geven van wat verkeersaanwijzingen. Wij vertellen je er graag meer over.

Evenementenbeveiliging wordt ingeschakeld om evenementen soepeler te laten verlopen. Ze helpen mee om incidenten en calamiteiten te voorkomen. Als evenementen-organisator wil je immers dat je gasten zich met het evenement bezig houden en niet met hinderlijke randzaken. Vanzelfsprekend ben je als evenementen-regelaar representatief, servicegericht en communicatief vaardig.

Evenementenbeveiliging

Een van de belangrijkste factoren bij succesvolle evenementen is de betrouwbaarheid van de beveiliging ervan. We zien de laatste tijd dan ook een toenemende vraag naar professionele evenementenbeveiligers. Ben je geïnteresseerd in dit afwisselende beroep en hou je van een uitdagingen, kijk dan nu bij onze vacatures of schrijf je meteen bij ons in via het inschrijfformulier. Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die:

    •Resultaat gericht denken
    •Oplossingsgericht te werk gaan
    •Sterk zijn in het communiceren
    •Beschikken over goede sociale en contactuele eigenschappen

Evenementenregelaars worden ook wel eens verkeersregelaars genoemd. Ze worden ingeschakeld bij evenementen om het verkeer te regelen. Ze doen dit door bijvoorbeeld stop- en oprijtekens te geven. Voorbeelden van evenementen waarbij evenementenregelaars worden ingezet zijn onder andere wieler-wedstrijden en optochten. Hierbij moet je regelmatig verkeersregelend optreden.

Evenementenregelaars

De evenementenregelaars van Traffic Security Nederland BV kunnen worden ingezet om te helpen de openbare orde te handhaven of vanuit veiligheidsaspecten. Soms wordt er een beroep op hen gedaan door overheidsinstanties, dan weer door evenementen organisatoren. Evenementenregelaar is met recht een veelzijdige afwisselende baan! Dus ben je gemotiveerd om zo gauw mogelijk in dit uitdagende beroep aan de slag te gaan, meld je dan bij ons en vind die leuke baan.

Bekijk dan hier de nieuwste vacatures

Traffic Security Nederland BV is het adres voor alle informatie over evenementenregelaars. Wij hebben aandacht voor je als klant. Vertel ons je wensen en wij geven precies aan waar je mogelijkheden liggen. Bij ons kun je ervan op aan dat je een deskundig advies krijgt. Neem nu contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contact gegevens

Neem contact met ons op