Verkeersbeveiliging

Verkeersbeveiliging is noodzakelijk, Dat zal een ieder duidelijk zijn. Maar niet iedereen weet hoe veelzijdig en uitdagend het beroep van verkeersregelaar is. Traffic Security Nederland BV is het adres als het gaat om het uitzenden, wervingen en selectie van verkeersregelaars.

Verkeersbeveiliging

Verkeersbeveiliging houdt in dat er met verkeersregelaars gewerkt wordt aan een zo groot mogelijke verkeersveiligheid. Verkeersregelaar is dan ook een baan met een grote verantwoording. Overigens niet alleen in verkeerssituaties op de weg. Ook bij het organiseren van evenementen wordt steeds vaker een beroep gedaan op goede verkeersregelaars.
Verkeersbeveiliging kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het regelen van het verkeer bij optochten, evenementen, wegomleggingen, maar ook bij calamiteiten of bij een plotseling optredende verkeersdrukte. Als verkeersregelaar is geen dag hetzelfde! Controleren, alarmeren, optreden, rapporteren, je draait er je hand niet voor om. Omdat je zelfstandig beslissingen kunt nemen, ben je in dit beroep helemaal in je element. Zijn dit zaken die je aanspreken? Schrijf je dan in via ons sollicitatieformulier

Verkeersbeveiliging is iets dat wij zeer serieus nemen. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goede training en opleiding. Traffic Security Nederland BV in Enschede is de partner voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan als verkeersregelaar. Neem daarom nu contact met ons op en zet die eerste stap naar een vruchtbare samenwerking. Wij staan altijd voor je klaar.

Verkeersregelaar

Als verkeersregelaar straal je orde en gezag uit. Het is dan ook een baan waarvoor je verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Je regelt het verkeer en zorgt zo voor de veiligheid van de weggebruikers. Een baan als verkeersregelaar is zeer afwisselend, je kan op meerdere plaatsen ingezet worden. Denk hierbij aan een hectische verkeerssituatie of een speciaal transport. Maar ook bij grote evenementen en voetbalwedstrijden wordt er vaak een beroep gedaan op verkeersregelaars.

Als verkeersregelaar zorg je ervoor dat het verkeer goed kan doorstromen. Je ziet het als een uitdaging om hinderlijke opstoppingen te voorkomen.
In een spanningsvolle onverwachte situaties weet jij de juiste beslissingen te nemen.
Verkeersregelaar wordt je niet zomaar. Je hebt er wel degelijk een opleiding voor nodig. Voor iedereen die gemotiveerd is om aan de slag te gaan met het regelen van ons verkeer, hebben wij regelmatig vacatures open staan.

Wellicht is zo’n spannende baan als verkeersregelaar net iets voor jou. Schrijf je dan nu bij ons in, ook als we geen openstaande vacatures hebben. Dat kan meteen via ons inschrijfformulier. Traffic Security Nederland BV in Enschede is de specialist voor verkeersregelaars.